Alweer bijna 2 maandjes in Barcelona - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Natascha Peters - WaarBenJij.nu Alweer bijna 2 maandjes in Barcelona - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Natascha Peters - WaarBenJij.nu

Alweer bijna 2 maandjes in Barcelona

Door: natascha

Blijf op de hoogte en volg Natascha

27 September 2009 | Spanje, Barcelona

Dinsdag zit ik hier gewoon alweer 2 maanden. Ik heb tot nu toe echt 2 super maanden gehad.
Werken gaat goed. Heb er heel veel plezier in. Zit tegenwoordig veel alleen op de zaak. Maar dat vind ik geen probleem kan ik fijn aan school werken en blijkt dat Ron dus wel vertrouwen in mij heeft. Met school ben ik van de week ook stuk verder gekomen. Dus ook dit gaat de goede kant op.
En ja verder is het nog steeds veel uitgaan en de stad in. Nog meer als in het begin. Vandaar dat het ook zo lang geleden is dat ik een berichtje heb geplaatst. Heb er gewoon geen tijd voor en na een dag werken en computeren heb ik er ook niet echt veel zin in.
Ook hebben we Maaikes verjaardag gevierd. Natuurlijk had ik s nachts de kamer mooi versierd met balonnen, slingers en lag er een kadootje klaar. De volgende dag nog even een taartje gekocht met 21 kaarsjes, moest natuurlijk wel een bijzondere dag worden maar de dag was zeker geslaagd. 's Avonds moesten we van de ouders uiteten gaan dus daar zeg ik geen nee tegen. Was heel gezellig onder genot van potje Barcelona-Milaan. Echt leuk om te zien hoe into de voetbal ze hier zijn. En natuurlijk daarna een kroegentocht gehouden door de stad. Hebben nu de echte gezellige cocktail en chupito barretjes gevonden waar behalve Spanjaarden ook veel toeristen komen, maar super gezellig.
Heb het vorige week ook echt koud gehad. Maar gelukkig was het van de week beter en hebben Maaike en ik vandaag in Park Guell in de zon gezeten en hebben we gister een heerlijk dagje op het strand gelegen, Maaike, Isabel, Marie en ik. Twee andere meiden met wie we veel omgaan. En 's avonds met zijn vieren weer uitgeweest. Het enige wat echt jammer is, is dat Marie en Maaike van de week na huis gaan. Maar Isabel blijft gelukkig ook tot 30 december. Vind het vooral balen dat Maaike gaat we hebben echt zo een hechte vriendschap opgebouwd, we doen echt alles samen en we hebben altijd de grootste lol. Maar gelukkig hebben haar ouders beloofd dat Maaike eind november/begin december weer een paar daagjes naar Barcelona kan, op hun kosten natuurlijk, om mij op te zoeken. Dus die dagen hebben we alweer helemaal volgepland. En verder gaan we nadat Barcelona klaar is elkaar vaker opzoeken. Maar goed we hebben nu eerst nog 1 weekje.
Gelukkig is het zo dat wanneer zij zaterdag aan het eind van de middag weggaat ik mama en papa kan gaan ophalen van het vliegveld omdat zij een weekje hier komen. Heb er echt al heel veel zin in. Ben op 1 dag na gelukkig alle dagen vrij dus voelt het toch nog als vakantie. (hoewel het al 2 maanden als vakantie voelt) En natuurlijk gaan we gezellig mijn 22e verjaardag vieren.
Om eerlijk te zijn heb ik geen flauw idee wat ik nog meer kan typen, ondanks dat het een maand geleden is dat ik mijn laatste bericht heb geplaatst dus je ozu denken dat ik vol zit met spannende verhalen en die zijn er ook wel meer dan genoeg maar het is meer omdat mijn nieuwe levensstijl zo normaal is geworden dat het niet meer zo super bijzonder lijkt om elk detail mee te delen. Elke dag is weer anders en maak ik weer apparte dingen mee maar het lijkt allemaal zo normaal nu. Aan het eind kan ik gewoon mijn eigen soap schrijven hehe. Ik heb ook echt het gevoel alsof ik in een droom leef. Waarin je kan doen en laten wat je wilt. Hoewel het Nederlandse ritme soms ook wel lekker zou zijn waarin je meer het gevoel hebt van tijdsbesef.
Voor vandaag houd ik er weer mee op. Nadat papa en mama geweest zijn houd ik jullie weer helemaal up to date.

Besoooo

• 27 September 2009 - 19:54

Alphons:

Hoi Natascha weer een mooi verhaal ben benieuwd hoe het volgende week bij je is.En wat je allemaal voor ons in petto heb. Zal wel niet teveel contant meenemen.Zoals de vorige keer.xx papa

• 27 September 2009 - 21:20

Gerard:

Hoi Natascha,
    dat noemen ze nu werkvakantie.
    Haal je jouw spaans goed op?
    Groeten uut Gaanderen

• 28 September 2009 - 06:09

Monique:

Voor jou lijkt het niet meer zo bijzonder wat je meemaakt, maar ik lees nog genoeg verhalen tussen de regels door ;) Ik kan me voorstellen dat je op je werk tot rust komt :D
    Niet téveel cocktails hè!
    Liefs Monique

• 28 September 2009 - 06:57

Cintha:

Ha Natascha,
    Ik dacht al ze is druk.
    Maar leuk je verhaal en vooral dat het zo goed gaat met je. Veel plezier met je ouders volgende week.
    Succes met alles en we blijven je volgen.
    Liefs Cintha Frank.

• 28 September 2009 - 10:48

Manon:

Heej hallo,
    Zo horen we weer van elkaar :)
    Als ik dit zo lees wil ik ook weer vakantie.
    Nog 3 weken en dan herfstvakantie dus het schiet op.
    Dan mag ik weer lekker naar Groningen, Gert-Jan op zoeken.
    Ook hier is het rustig.
    De kermis in baak nog en dan zijn deze feestjes ook voorbij.

Doe je de groeten aan je ouders?
    Groetjes Manon.

• 28 September 2009 - 11:27

Clau:

Haai zussie,
    leuk dat je weer een keertje een verhaal hebt geplaatst! Het boek is inmiddels in Ulft, en wordt dus voor je meegenomen. Hij is echt heel dik... :-) Zou je ook weer een keer een paar foto's willen sturen? Is ook weer eens leuk om te zien... Hier alles goed, druk met de voorbereidingen voor de bruiloft!
    xxx en liefs Clau
    O ja, mijn spaansvcursus gaat dit jaar niet door, te weinig aanmeldingen... :-S dan moet ik zelf maar weer flink gaan oefenen!

• 02 Oktober 2009 - 17:07

Alphons:

Hoi Natascha zet de martini maar koud of een ander zot wijntje.
    Tot morgen xx papa

• 06 Oktober 2009 - 06:45

Maria:

Hoi Natascha

NOG HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG.
    IK hoop dat je gister een leuke verjaardag hebt gehad samen met je papa en mama. Je zult het wel fijn vinden dat ze er zijn. Geniet lekker samen deze week.
    Groetjes Antoon en Maria.

• 08 Oktober 2009 - 22:05

Alphons:

Hoi Natas we hebben al een paar leuke dagen gehad met mooi weer we worden al een beetje bruin met die 28 graden.
    Laten we er morgen maar een mooie stranddag van maken.Daarna na de fonteinen
    Tot morgen.